Kategorier
Kurser

Valpkurs i Uppsala för framtida teamarbete

Din hund är inte enbart din bästa vän. Den är också en medlem i din flock. Tillsammans kommer ni att arbeta mot gemensamma mål, som det är ditt jobb att sätta. Genom valpkurs i Uppsala når du dit.

Hundägare är olika men ändå lika. I grunden är det kärleken till hundar och det utbyte man som människa får av att leva med en eller flera hundar som är drivet. Sedan vill någon ha en vardagskompis, någon tycker det är kul att tävla och någon har behov av tjänstehund. Början är densamma för alla ändå.

Din hund ska kunna lita obetingat på dig och vice versa. Det är din uppgift att leda din valp rätt ända från första början. Vänlighet och vilja är något som en hund instinktivt uppfattar. Den vill samarbeta men har som valp ännu ingen erfarenhet av hur.

En valpkurs ger många fördelar och kunskaper

Genom att gå en kurs med din hund kommer du per automatik in på rätt väg från starten. Det är ack så frestande att bara gosa och leka, men en hund behöver mer än så. Den behöver kunna lita på ledaren, dvs dig. Inkallning, koppelträning, möten och rätt fokus är alla moment hunden behöver träna in.

Socialt är valpkursen ytterligare ett tillfälle att knyta kontakter för både dig och för hunden. En promenadkompis och en hundvakt är något som ni både kan få och själva kan vara. Vanan att umgås med både nya hundar och människor är annat som din hund får med sig. Prova själva. Läs mer om valpkurs på denna sida: https://www.valpkursuppsala.se/